20210813 152429
31. august 2023 16:00

Gratis Iværksætterrådgivning

Hver torsdag afholder vi Gratis Rådgivning i Pakhuset, hvor du kan booke tid til sparring med en advokat, en revisor, en forretningsudvikler eller én af de mange andre professionelle specialister, som indgår i vores rådgiverkorps.

Gratis Rådgivning er åbent for alle virksomheder, og for dig, der har en god idé og tænker på at starte egen virksomhed. Er du ude over iværksætterstadiet, men har brug for rådgivning eller sparring er du naturligvis også velkommen.

Alle kan få rådgivning – fra den spæde idé til den etablerede iværksætter, uanset om du bor i nærområdet, eller om du skal køre længere. Er du studerende og ønsker du at gøre brug af tilbuddet ifm. en opgave, er du også velkommen til det.

De fleste går fra Gratis Rådgivning med ro i maven, svar på spørgsmålene og en hel masse, de skal hjem at arbejde videre med.

Over 50 forskellige professionelle rådgivere sidder på skift klar og sikrer at det er tilfredse, udfordrede og inspirerede mennesker, der forlader Gratis Rådgivning – og har du lyst til det, skal du være velkommen!

Book tid og se de forskellige temaer i Gratis Rådgivning.